//
citești...
Ubuntu

Player audio in Ubuntu 13.04

Salutare!

Astazi voi vorbi despre playerul audio pe care il folosesc eu. Dupa cum stiti, Ubuntu are numeroase programe gratis ce se regasesc in Centrul Software. Este si cazul playerelor audio sau video. Puteti testa de acolo ce program doriti, iar daca nu va place il puteti sterge la fel de usor cum l-ati instalat.

In lumea Ubuntu se gasesc numeroase programe pentru a reda melodiile, indiferent de formatul acesta. Totusi, unele sunt mai bune, altele mai putin bune. Fiecare e liber sa incerce si sa gaseasca programul cel mai potrivit pentru necesitatile sale. Vi le voi prezenta pe cele pe care le-am utilizat eu. Este de remarcat calitatea sunetului, mai buna chiar decat cea din Windows. Subliniez ca aprecierile de mai jos sunt subiective, fiecare dintre voi e liber sa testeze ce doreste.

Dupa ce am instalat 13.04 am testat player-ul default cu care vine aceasta editie. Este vorba despre Rhythmbox. Desi este un player bun, cu numeroase facilitati, totusi nu mi-a placut. Exista unele limite, iar sunetul nu se auzea foarte clar.

Audacious este preferatul meu. Poate fi instalat din Centrul Software. Este un player ce aduce aminte de Winamp, dar se misca mult mai bine. Are numeroase facilitati. Exista un egalizator foarte bun, dar si numeroase efecte. Acest player reda orice. Am testat cu succes mp3, flac, alac, dar si altele. Se integreaza perfect in meniul Gnome, dar si in Unity. Calitatea sunetului este deosebita, superioara celei de pe Winamp, chiar si celei oferita de Aimp. Pentru amatori, acest player este extrem de bun.

Clementine este un alt player bun. Se instaleaza din Centrul Software. Desi l-am folosit destul de rar, am remarcat calitatea audio buna. Playerul arata bine si se comporta la fel. Daca voi renunta la Audacious, sigur voi utiliza Clementine.

Recomand instalarea si utilizarea Audacious, dar exista si alte produse pe piata ce pot fi folosite. Fiecare e liber sa foloseasca ce vrea, in functie de propriile nevoi.

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 31 de urmăritori

Cracknel's Blog

linux pentru incepatori ca mine

MyStreet7

Un blog despre ceea ce ma pasioneaza.

cristianls.ro

linux pentru incepatori ca mine

Suricata

Open Source IDS / IPS / NSM engine

projectz

Tech, Gadgets, Photography, Social Media and Poor Spelling

Cu si despre Ubuntu...

linux pentru incepatori ca mine

Proiect Romania

Punem la punct viitorul atunci cand nu ne ocupam de prezent.

Nisi Blog

linux pentru incepatori ca mine

jurnal de repatriat

(da, dar nu chiar acum)

%d blogeri au apreciat: